Wat doe je als je hoofd vol zit met inspiratie? Prioriteren!

25sep12

199 dagen sinds mijn laatste blogpost: wat wil dat zeggen?

1) Ik kreeg de afgelopen maanden zoveel invloeden (door meelopen met effectieve Lean teams, congressen, projecten en het ontmoeten van interessante mensen) dat mijn hoofd te vol zat met inspiratie en ingevingen om het ook te uiten. De foto weerspiegelt de hoeveelheid informatie die in mijn hoofd omgaat.

2) Inspiratie een plek geven voordat je het aan een ander doorgeeft maakt het wat mij betreft waardevoller. Of wil je liever een snelle warboel dan een langzaam maar handzaam pakketje?

3) Als je mensen zèlf hun doelen laat stellen dan worden ze ambitieus, gaan ze kiezen (ik wel en ik prioriteerde inspiratie opzuigen boven het delen) en worden ze succesvoller (collega onderzoekster Bianca Groen vond hetzelfde, daarover later meer).

En het goede nieuws: Vanaf nu kies ik er weer voor om met volle energie inspiratie uit te dragen! De komende weken plaats ik daarom regelmatig mijn laatste inzichten op mijn blog. Verwacht de komende weken dus weer nieuwe berichten in je mailbox (als je jezelf abonneert op deze site).No Responses Yet to “Wat doe je als je hoofd vol zit met inspiratie? Prioriteren!”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: