Ben jij een effectieve Lean leider? Bezoek het St. Elisabeth Lean symposium

03apr14

Zorg managers en Lean adviseurs in dienst bij een ziekenhuis opgelet: schrijf je nu in voor het St. Elisabeth Lean symposium op 21 mei. Waterpolocoach Robin van Galen is prominent spreker tijdens het symposium ‘ Lean is excellent teamwork’. Daarnaast verzorg ikzelf een rondetafelsessie over Lean leiderschap in relatie tot excellente teams met als titel: “Ben jij een effectieve Lean leider?”

Doelgroep van mijn rondetafelsessie zijn zorgmanagers die al even onderweg zijn met hun ontwikkeling naar Lean en die begrijpen dat, voor een duurzame verandering, Lean leiderschap en de juiste gedragsdynamiek in teams het verschil maken. Maar welke leiderschapsstijlen heb jij ontwikkeld? En welk effect heeft jouw type leiderschap op de werkvloer? Ik deel resultaten van mijn wetenschappelijk onderzoek op het gebied van effectief gedrag van Lean leiders en effectieve Lean teams tijdens het rondetafelgesprek. Jouw eigen praktijkvoorbeelden, de ervaringen van anderen en de reflectie hierop worden gebruikt om theorie en praktijk met elkaar te koppelen. Zo ontstaat een helder beeld van een effectieve Lean leider en wat een team excellent maakt.

Doelen van de sessie zijn:
•  Gedrag herkennen bij jezelf en anderen dat bijdraagt (of juist niet) aan duurzame lean ontwikkeling.
•  Inzicht in de gewenste kenmerken van lean leiders en de gedragsdynamieken in excellente lean teams.
•  Inzicht in hoe andere leidinggevenden hun leiderschap inzetten om de lean ontwikkeling tot een succes te maken.

Tot op 21 mei! Ik kijk er naar uit met je te werken.

Schrijf je in via: http://www.elisabeth.nl/algemene_onderdelen/zoeken/@122022/symposium-‘lean/No Responses Yet to “Ben jij een effectieve Lean leider? Bezoek het St. Elisabeth Lean symposium”

  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: