Overijssel PhD Award voor onderzoek naar Lean Leiderschap

29nov16

Op vrijdag 25 november ontving ik de Overijssel PhD Award voor het beste proefschrift van de Universiteit Twente van het afgelopen jaar. Een enorme eer! Na een flashy video over mijn onderzoek, prees de jury de diepgaande onderzoeksmethoden en moeite die ik o.a. via deze blog en YouTube video’s heb gestoken in de doorvertaling naar de praktijk. De gedeputeerde van de provincie Overijssel illustreerde dat mooi tijdens het uitreiken van de prijs: hij grapte dat hij na het invullen van de Lean Team Zelf-Scan inzag dat er nog wel het één en ander te verbeteren was binnen de provincie.

Het dankwoord was een mooi moment om de UT, de regio en de aanwezige rectores magnifici van andere universiteiten meer “Lean” toe te wensen binnen hun organisaties. Een oproep waar ik tijdens de receptie naderhand veel positieve reacties op kreeg. De UT is zèlf ook al een tijdje bezig met deze ontwikkeling, en deze prijs is daar een mooie aanmoediging voor.

De prijs stimuleert me ook om mijn wetenschappelijk onderzoek verder uit te bouwen. Komend jaar volgen dus nieuwe onderzoeken in de praktijk: wellicht zelfs bij jullie op de werkvloer?

Lees hier het hele persbericht over de Overijssel PhD prijs inclusief bijbehorende video.

phdaward_12 Responses to “Overijssel PhD Award voor onderzoek naar Lean Leiderschap”

  1. 1 Charles Bessems

    hartstikke mooi en gefeliciteerd! ben benieuwd wat het je gaat brengen!

  2. Hoi Desiree, van harte gefeliciteerd. Een extra mooie opsteker voor je cum laude PhD. Groeten Martin Linde (Lectoraat Lean & WCP – HAN)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: